coaching

Coaching is de huidige situatie durven uitdagen en geloven dat het ànders kan, dat het béter kan.

Oude vertrouwde patronen die bewust, maar vaak ook onbewust, van dienst zijn geweest kunnen je plotseling gaan belemmeren en beperken. Doorbreek oude patronen en oude gewoontes. Durf anders te denken en anders te doen.

Coaching

Ik help je inzicht te krijgen in je eigen hindernissen en hulpbronnen die je respectievelijk belemmeren of net kunnen helpen je doel te bereiken. Je bijvoorbeeld zelfverzekerder te voelen, meer waardering te ervaren en/of minder angstig te zijn. Belevingen en emoties die je lange tijd probleemloos hebt gevoeld en ervaren kunnen op enig moment toch gaan belemmeren. Dan is het tijd om er iets aan te doen.

  • “Waarom word ik niet gewaardeerd om wat ik doe, ik werk toch zo hard?”
  • “Waarom kan ík niet zo zelfverzekerd zijn en zo relaxed met iedereen praten?”
  • “Zoals hij voor een groep staat en zijn verhaal houdt…. dàt zou ik ook wel willen. Was ik maar wat zelfverzekerder.”
  • “Ik had me nog zo voorgenomen dat ik tijdens dit gesprek vast zou houden aan mijn koers en toch heb ik we weer laten inpakken! Waarom gebeurt me dat toch steeds?”
  • “Ze werken me tegen, dat voel ik. Ik weet het zeker. In ben altijd de klos!!”
  • “Ik kan ook niet goed functioneren omdat hij me voortdurend tegenwerkt.”
  • “Ze snappen er ook niks van, maar ja, ze willen ook niet luisteren”

Enkele voorbeelden van situaties waarbij belemmerende overtuigingen je kunnen hinderen om je doel en dromen te verwezenlijken.

Butterflycoaching biedt je als individu (of als team) persoonlijke aandacht en focust op jouw huidige situatie en helpt je met behulp van NLP technieken en de basisprincipes van mindfullness naar een wenselijke situatie toe te werken en verschaft inzicht in wat je belemmert en wat je zal helpen.

“Pijn is onvermijdelijk, lijden is een keuze”

Individuele coaching

Bij individuele coaching onderzoek je samen met je coach wat je doel/wenselijke situatie is en hoe je dat kunt bereiken. Het helpt je op een effectieve manier naar jezelf te kijken. Coaching is gericht op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van doelen door het ontwikkelen van inzicht in jezelf en je competenties en talenten. Het  ontwikkelen van kennis en vaardigheden en het effectief inzetten en benutten van je interne hulpbronnen.

Vind rust, energie én balans

Kom en ontdek de kracht in de eenvoud van de oefening.
Gun jezelf een pauze van stress en de schadelijke factoren.
Vind rust in je hoofd, energie in je lichaam en balans in je hele zijn.

neem vrijblijvend contact op